Manichiura

SALON MANICHIURA Sibiu

Încă din antichitate, atenția pentru unghiile de la mâini a fost una cel puțin deosebită – de la indicarea unui anume statut social în China Antică, până la nuanțele de roșu purtate de Nefertiti și Cleopatra în Egipt. 

Chiar și in prezent mâinile sunt cartea de vizita, mai ales a femeilor, de aceea o manichiura finuța și întreținută este foarte apreciata, iar avantajele unghiilor cu gel sunt foarte compatibile timpurilor moderne când cu greu ne găsim timp pentru a ne îngriji unghiile. Gelurile sunt aliații nostrii deoarece își păstrează frumusetea o perioada mai lunga de timp.

Iar Angi, manichiurista salonului nostru, cu peste 10 ani de experienta in acest domeniu se va îngriji ca unghiile tale sa fie impecabile.

Preturi

Manichiura Sibiu

Oja clasica intr-un salon manichiura Sibiu

Când vorbim despre mahichiura clasică, cel mai bine este să te adresezi unui profesionist dintr-un salon manichiura Sibiu. Iar asta pentru că manichiura nu este doar aplicarea unei oje, ci implică și câțiva pași pentru pregătirea unghiei naturale:

  • Îndepărtarea cuticulelor cu ajutorul soluțiilor speciale
  • Tăierea eventualelor pielițe
  • Pregătirea unghiei naturale cu pile/buffere profesionale
  • Crearea unei forme perfecte pentru fiecare unghie
  • Deshidratarea unghiei pentru aderența perfectă a ojei
  • Aplicarea soluțiilor speciale sau unor întăritori

Toți acești pași sunt parte a manichiurii clasice și sunt urmați de un profesionist dintr-un salon manichiura Sibiu grație importanței pe care o au în durata pe care o oferă oricărei oje, atât a celei clasice, cât și a celor polimerizabile în lampa UV (semipermanentă sau gel).

De regulă, oja clasică, atunci când este aplicată potrivit, pate rezista până la două săptămâni fără probleme. Avantajul este că aceasta este foarte ușor de schimbat și nu implică o nouă vizită la un salon manichiura Sector 2 Bucuresti.

 

Gelul de constructie aplicat în salon manichiura Sibiu

Dacă îți dorești o manichiură cu tips-uri sau cu gel de construcție, ai nevoie de o vizită la un salon manichiura Sibiu. Aici, un specialist îți va construi, practic, unghiile la forma și dimensiunea pe care o dorești pentru a avea manichiura la care ai visat mereu.

Poți cere gel simplu, cu manichiură french ori cu culoare, se pot aplica pietre sau alte mici obiecte decorative, iar manichiura îți poate exprima astfel personalitatea la fel ca orice bijuterie pe care o porți.

Descoperă mai multe despre noi și pe pagina noastră de Facebook.

mahichiura sibiu

Formular programare tuns

Leave this field blank