Coafor

Coafor Sibiu

Servicii profesionale la Coafor Sibiu. Coafura a jucat mereu un rol important în viața femeilor de pretutindeni, chiar și din cele mai vechi timpuri. De la coafurile elaborate și extrem de meticuloase ale Renașterii și până la cele avant-garde ori naturale din prezent, e cert că felul în care îți porți părul te definește. Dar cum știi ce ți se potrivește cel mai bine?

Preturi Salon Coafor Sibiu

Tuns

Vopsit

Cum te poate influența o schimbare de look la coafor Sibiu?

Serviciile unui coafor Sibiu nu mai sunt demult un simplu moft. Ritualul de a ne coafa există în viața femeilor de foarte mulți ani, chiar din antichitate. Moda a trecut de la coafuri meticulos realizate la look-uri naturale, cu bucle relaxate și culori cât mai naturale, iar în tot acest timp, coaforul a rămas un loc de răsfăț și relaxare.

Adevărul e că, în zilele noastre, felul în care îți porți părul trebuie să te definească, iar câteva ore petrecute la salon îți pot schimba dispoziția.

La coafor Sibiu descoperim tunsoarea ideală pentru tine

Stiliștii de la Mușat Signature coafor Sibiu te pot ajuta să descoperi ceea ce ți se potrivește cel mai bine în materie de tunsoare și culori. De exemplu, cea mai potrivită tunsoare și culoare trebuie să ascundă defectele și să pună în valoarea calitățile pe care le ai.

La coafor Sibiu, înainte de a alege tunsoarea și culoarea ideală, ținem cont de:

  • Ce formă a feței are clienta noastră
  • Dacă are mici defecte pe care trebuie să le mascăm
  • Ce tip de păr are și cum se așează acesta
  • Dacă are un stil de viață pe fugă ori are timp să-și aranjeze coafura zilnic

 

Fiecare dintre aceste aspecte este important înainte de a face alegerea privind tunsoarea și culoarea părului.

Coafor Sibiu - locul în care descoperi culoarea potrivită pentru părul tău

Culoarea în care îți porți părul este o decizie personală, dar dacă ajungi la coafor Sibiu e bine să te consulți și cu stilistul tău. Acesta din urmă știe foarte bine cât de important este ca subtonul pielii tale să se potrivească cu vopseaua de păr și dacă tipul firului de păr pe care îl ai, ori istoricul de vopsit poate influența rezultatul final.

Mușat Signature și-a clădit reputația serviciilor impecabile în Sibiu prin folosirea produselor de top, destinate strict profesioniștilor, inclusiv în cazul vopselelor de păr, însă chiar și așa, rezultatul final al colorării poate fi influențat de o vopsire anterioară cu produse care se găsesc pentru publicul larg în magazine. De aceea, este bine să-i spui stilistului tău dacă ai foosit astfel de vopsele anterior.

În ceea ce privește culoarea ideală pe care ți-o dorești atunci când mergi la coafor Sibiu, fiecare ton – cald, rece ori neutru – există pentru a pune în valoare subtonul pielii. Dacă pielea ta are un subton auriu, cald, ți se va potrivi cel mai bine o culoare cu un subton cald, menit să evidențieze tocmai acest aspect.

La fel ca în cazul Albei ca Zăpada, dacă subtonul pielii tale este unul rece, rozaliu, poți opta pentru o culoare cu un subton rece, chiar și un negru pur.

În caz contrar, dacă folosești o culoare nepotrivită, riști să evidențiezi posibile imperfecțiuni pe care le are tenul tău.

Fii la curent cu ultimele noutăți pe pagina noastră de Facebook.

Coafor Sibiu

Formular programare tuns

Leave this field blank